februari 2019

Batibouw

Twee nieuwe installatiekits, geïntegreerde spraaktechnologie, remote services … Vanaf vandaag kan je onze nieuwste producten en features op Batibouw 2019 ontdekken!

Vind ons in paleis 9 stand 309 van 21 februari tot 3 maart.

product-release - new

Lees meer
oktober 2018

Ontdek hier onze waaier aan lichtsturingen

TELETASK biedt een volledige waaier aan lichtsturingen voor LED- (en traditionele) verlichting. Ontdek het volledige gamma aan interfaces met alle mogelijke uitgangen: 0-10V, 1-10V, Dali, DSI, DMX, maar ook een gamma aan PWM (24V) en power FET (230V/50Hz) dimmers hieronder. Elke interface is eenvoudig aansluitbaar op AUTOBUS, wat voor een zeer SMART en energievriendelijke oplossing zorgt.

De configuratiesoftware PROSOFT is volledig gratis. 

Beveiligd beheer en diagnose kan vanop afstand via TELETASK cloud.

Dankzij de intelligentie van de DoIP centrales zijn standaard algoritmes aanwezig voor constant lichtregeling (landschapsregeling). 

Tunable white, RGB sturing met kleurenwiel, human centric lighting, een quasi onbeperkt aantal logische functies, timers en kloksturingen inclusief aanwezigheidssimulatie zijn slechts een beperkte greep uit het aanbod. Daar deze lichtsturingen slechts een klein onderdeel zijn van het TELETASK connected systeem is alles aanstuurbaar vanop druktoetsen, (bewegings-) sensoren, mobile devices (iOS, Android, Windows), AURUS familie touch panels en screens. 

Stuur uw verlichting aan geïntegreerd met uw gordijnen, zonneweringen, airco, verwarming, audio, etc. en zorg eenvoudig voor het comfort, de veiligheid en het energieverbruik van elke bewoner, van de aller kleinste tot de meest ervaren.

Klik op de links voor meer informatie:

0-10V dimmers

1-10V dimmers

DALI/DSI/DMX

PWM dimmer 2-kanaals

PWM dimmer 4-kanaals

Power FET dimmer 2-kanaals

Power FET dimmer 4-kanaals

 

Lees meer
april 2018

Afgeschermde opbouw muurdoos voor AURUS familie

Ontmoedig het onbevoegd gebruik van AURUS bedieningspanelen of bescherm deze tegen stof, waterdruppels, waterstralen, enz. Enkel geschikt voor binnentoepassingen.

Lees meer
februari 2018

Batibouw

Bezoek ons op Light+Building in Frankfurt!

product-release - new

Lees meer
mei 2017

TELETASK training movies als referentie

Een hele reeks trainingsfilms zijn nu online beschikbaar op het TELETASK Professional platform dat te bereiken is via de nieuwe TELETASK website. De films vormen een naslagwerk dat dient om de kennis over uiteenlopende onderwerpen op te frissen.

new

Lees meer
oktober 2017

Architecten woning

Binnenkijken bij een realisatie van Crepain Binst Architecture nv, een hypermoderne woning voorzien van TELETASK.

Lees meer